viernes, 14 de octubre de 2011

BUNYOLS DE L'EMPORDÀ (Thermomix)

Ingredients:
125 grs de llet
15 grs de matafaluga
320 grs de farina de força
20 grs de llevat fresc
70 grs de llard
80 grs de sucre
ratlladura de llimona
2 ous.
1 rajolí d'anis
Fer una infusió amb la llet i la matafaluga, 3 min, 100º, vel.6. Colar i reservar.
Barrejar el llevat, el llard, la farina, el sucre i la ratlladura, 5 seg, vel.6.
Baixar la farina de les parets i programar 3 min, vel. espiga. Mentrestant anar afegint els ous i la llet poc a poc. Per últim afegir el rajolí d'anis.
Deixar reposar la massa dues hores.
Fer boletes amb la massa reposada a sobre del marbre enfarinat i fer un forat al mig amb el dit.
Fregir amb abundant oli calent i arrebossar amb sucre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario